Maarten Lutherschool Genemuiden

TSO&BSO

 

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen voor en na schooltijd opgevangen worden door de school of door een instelling voor kinderopvang. Het bestuur is van mening dat het voor de ontwikkeling van de kinderen de meest ideale situatie is (ook Bijbels gezien) dat zij thuis worden opgevangen. Wel beseffen we dat dit soms niet mogelijk is. Voor deze kinderen is met de Stichting Kinderdagcentra Zwartewaterland (SKZ) een contract afgesloten, waarbij zij de mogelijkheid bieden om identiteitsgebonden opvang te realiseren. Bij SKZ is de opvang in ervaren handen en worden de kinderen van de Hervormde scholen op een verantwoorde wijze opgevangen.

Voor vragen en opgave over de BSO kunt u contact opnemen met de SKZ.

Lianne Tiggelaar 038-3857282
Anneke Zuidema 038-3866278

Op school zijn informatiebrochures beschikbaar.

Naast de BSO verzorgt SKZ de Tussen Schoolse Opvang. Deze opvang vindt plaats op de eigen school. U kunt in een agenda, die op de kast bij de kleuteringang ligt, kenbaar maken wanneer u gebruik wenst te maken van de overblijfmogelijkheden. Kinderen worden ook hier door professionele leiding opgevangen. Aan overblijven zijn kosten verbonden.
Een contract/abonnement afsluiten kost € 86,- per schooljaar. U betaald dan €2,15 per keer. Hiervoor moet u een inschrijfformulier hebben ingevuld.
Af en toe overblijven (incidenteel) kost € 2,35 per keer = 1x overblijven zonder strippenkaart / contract, contant betalen.
Wat regelmatiger overblijven, maar niet op vaste dagen = een strippenkaart kopen: met een strippenkaart kun je 10x overblijven, kosten € 22,50 (betaling via automatische incasso). Hiervoor moet u een inschrijfformulier hebben ingevuld.
De kosten van een abonnement zijn berekend over 40 weken school. De betaling vindt maandelijks plaats via automatische incasso, in de maanden september tot en met juni, 10x per jaar.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'ionCube Loader' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: